Όλες οι κατηγορίες
Φυγόκεντρος κάρτας gel

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Φυγοκεντρητές > Κλινική φυγόκεντρος > Φυγόκεντρος κάρτας gel

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φυγόκεντρος κάρτας γέλης πλάσματος 12/24 Αναγνωριστικό τυποποίησης ομάδας αίματος

εφαρμογές:●Τεστ αίματος ABO
●Τεστ αντιγόνου ομάδας αίματος Rh
●Ακανόνιστος έλεγχος αντισωμάτων
●Σταυρός αγώνας
●Ανίχνευση HDN
●Έλεγχος αντισωμάτων αιμοπεταλίων
●Διασταύρωση αιμοπεταλίων
Μέγιστη ταχύτητα3500 σ.α.λ.
Max.RCF1554 xg
Μέγιστη χωρητικότητα24 κάρτες
Αντιστοιχισμένοι ρότορεςΡότορες κάρτας δίσκου
Displayοθόνη υγρού κρυστάλλου
Αριθμός μοντέλου:TBTC12 (παλιό μοντέλο: XK-12B)
Πιστοποίηση:CE, ISO13485, ISO9001:2015
ΕΓΓΥΗΣΗ1 έτος εγγύηση για όλο το μηχάνημα, 3 χρόνια εγγύηση για τον συμπιεστή και 5 χρόνια εγγύηση για τον κινητήρα. Δωρεάν ανταλλακτικά και αποστολή εντός εγγύησης.
  • Περιγραφή
  • Βίντεο
  • Τεχνικές προδιαγραφές
  • Ρότορες και εξαρτήματα
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Η τεχνολογία πηκτής μικροκολώνων χρησιμοποιείται εκτενώς στην ορολογία αίματος, την ανίχνευση ρουτίνας ορού, την πλύση ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα πειράματα ανοσοπροσδιορισμού γέλης μικροστήλης και άλλες εφαρμογές λόγω της τυποποιημένης λειτουργίας και των ευαίσθητων δυνατοτήτων δοκιμών της. Η επιτραπέζια φυγόκεντρος χαμηλής ταχύτητας κάρτας γέλης αίματος TBTC12 (παλιό μοντέλο: XK-12B) με ρότορα καρτών 12/24 πληροί τις τυπικές απαιτήσεις λειτουργίας για την επεξεργασία κατά παρτίδες. Το σύστημα διαθέτει έλεγχο μικροϋπολογιστή και τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης ανισορροπίας, εξασφαλίζοντας εύκολη λειτουργία και ακριβή αποτελέσματα ανίχνευσης. Αυτό το όργανο είναι απαραίτητο για την πειραματική αιματολογία σε νοσοκομεία και τράπεζες αίματος.

Αρχή για φυγόκεντρο κάρτας γέλης αίματος (ID-Card).

Η αρχή πίσω από το Blood Gel Card Centrifuge βασίζεται στην ανοσοαντίδραση γέλης μικροστήλης, συγκεκριμένα στη δοκιμή συγκόλλησης ερυθρών αιμοσφαιρίων, γνωστή και ως ανάλυση αιμοσυγκόλλησης γέλης μικροστήλης (MGHA). Μέσα στο σωλήνα γέλης μικροστήλης, τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τα αντίστοιχα αντισώματά τους συνδυάζονται για να σχηματίσουν μια συστάδα ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μέσω φυγοκέντρησης χαμηλής ταχύτητας, ο θρόμβος τοποθετείται είτε στην επιφάνεια είτε μέσα στο πήκτωμα, ενώ τα ερυθρά αιμοσφαίρια που δεν είναι συνδεδεμένα με το αντίσωμα εγκαθίστανται στο κάτω μέρος του σωλήνα (το άκρο του πυθμένα του σωλήνα).

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Micro Column Gel περιλαμβάνουν την απλότητα λειτουργίας της, την έλλειψη πλυσίματος και δοκιμών επιβεβαίωσης για αρνητικά αποτελέσματα, γεγονός που λύνει το πρόβλημα της δυσκολίας εφαρμογής της δοκιμής Coombs στην κλινική πρακτική λόγω της πολυπλοκότητας και της χρονοβόρας φύσης της. Προωθεί επίσης τη θεωρία ατελούς ανίχνευσης αντισωμάτων να γίνει το κλινικό «χρυσό πρότυπο». Το σύστημα μπορεί να επεξεργαστεί πολλά δείγματα ταυτόχρονα (κάρτες 12/24), επιτρέποντας την ανίχνευση μεγάλου αριθμού κλινικών δειγμάτων. Επιπλέον, προσφέρει πλεονεκτήματα όπως ακρίβεια, ευαισθησία, ελάχιστη κατανάλωση δείγματος, μακροχρόνια αποθήκευση των αποτελεσμάτων, εύκολη τυποποίηση και ασφαλέστερη λειτουργία.

Μέθοδος ελέγχου πατρότητας

Η μέθοδος ελέγχου πατρότητας περιλαμβάνει τη χρήση καρτών θετικού και αρνητικού τύπου για την ομάδα αίματος ABO και των καρτών εξέτασης τύπου αίματος RhD για την ανίχνευση ανθρώπινων αντιγόνων ABO και RhD. Η μέθοδος συγκόλλησης στήλης (μέθοδος γέλης μικροστήλης) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη ανοσολογική μέθοδος για την αναγνώριση της ομάδας αίματος, στην οποία τα αντιγόνα των ερυθρών αιμοσφαιρίων και τα αντίστοιχα αντισώματα συγκολλούνται σε ένα μέσο γέλης μικροστήλης. Αυτή η μέθοδος είναι τυποποιημένη και ποσοτικοποιημένη, διασφαλίζοντας την ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

Τα ακόλουθα βήματα εμπλέκονται στη διαδικασία:

1.Συλλογή δειγμάτων αίματος (σημείωση: τα δείγματα που περιέχουν ασυνήθιστα αυξημένη πρωτεΐνη ορού πρέπει να πλένονται επαρκώς πριν από τη χρήση).

2. Επεξεργασία δειγμάτων αίματος:

(i) Φυγοκεντρήστε το αντιπηκτικό δείγμα πλήρους αίματος στα 900~1000g φυγόκεντρης δύναμης για 5 λεπτά, το κάτω στρώμα είναι τα συμπυκνωμένα συσκευασμένα ερυθρά αιμοσφαίρια με συγκέντρωση περίπου 80%. Απορροφήστε προσεκτικά το άνω πλάσμα σε άλλο δοκιμαστικό σωλήνα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο πείραμα.

(ii) Αραιώστε τα συσκευασμένα ερυθρά αιμοσφαίρια προς εξέταση: Πάρτε 8-10μl συσκευασμένα ερυθρά αιμοσφαίρια και προσθέστε 1ml αραιωτικό ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η εμφάνιση θα πρέπει να είναι ένα ομοιόμορφο ανοιχτό κόκκινο χωρίς κροκίδες ή θρόμβους αίματος. (iii) Αραιώστε τα ερυθρά αιμοσφαίρια: Πάρτε 8-10μl συσκευασμένα ερυθρά αιμοσφαίρια και προσθέστε 1ml αραιωτικό ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η εμφάνιση θα πρέπει να είναι ένα ομοιόμορφο ανοιχτό κόκκινο χωρίς κροκίδες ή θρόμβους αίματος.

3. Λειτουργία κάρτας ομάδας αίματος:

1) Σημειώστε την προετοιμασμένη κάρτα αντιδραστηρίου μικροζωντανής γέλης.

2) Προσθέστε το παρασκευασμένο εναιώρημα ερυθρών αιμοσφαιρίων στον πρώτο έως τον τέταρτο σωλήνα αντίστοιχα και προσθέστε τα αραιωμένα ανεστραμμένα ερυθρά αιμοσφαίρια στον πέμπτο έως τον έκτο σωλήνες.

3) Φυγοκεντρήστε αμέσως για 5 λεπτά (900 rpm για 2 λεπτά, 1500 rpm για 3 λεπτά) σε φυγόκεντρο κάρτας ομάδας αίματος και αφαιρέστε το αποτέλεσμα της κρίσης με γυμνό μάτι.

Υπηρεσίες

● Έλεγχος μικροεπεξεργαστή με κινητήρα χωρίς ψήκτρες. Ακριβής έλεγχος ταχύτητας.

● Εύκολη λειτουργία. Η πολύχρωμη ψηφιακή οθόνη υποδεικνύει όλες τις παραμέτρους λειτουργίας. Αυτόματο καπάκι - ανοιχτό συναγερμό όταν το όργανο είναι απενεργοποιημένο.

● Επαγγελματικός σχεδιασμός προγραμματισμού. Δεν χρειάζεται χειροκίνητη ρύθμιση. Απλά τρέξτε το.

Φυγόκεντρος TBTC12

Φιλικό προς το χρήστη

● Αυτόματο κλείδωμα καπακιού και συγκράτηση κατά τη λειτουργία του ρότορα.

● Σύστημα αυτοδιάγνωσης με επίστρωση θαλάμου υψηλής αντοχής και προστατευτικό.

● Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία "Σίγαση", η λειτουργία με την υψηλότερη ταχύτητα είναι μικρότερη από 50 ντεσιμπέλ.

● Αυτόματη μετατροπή rpm/rcf.

Φυγόκεντρος TBTC12

Ασφάλεια

● Παράγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας (π.χ. IEC 61010).

● Ασφάλεια Ηλεκτρική κλειδαριά καπακιού, η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει όταν λειτουργεί ο ρότορας και το μηχάνημα δεν θα λειτουργεί όταν το καπάκι είναι ανοιχτό και εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος.

● Έκτακτη απελευθέρωση του καπακιού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (πολύ χρήσιμο σε απροσδόκητη διακοπή ρεύματος).

● Τα προστατευτικά ασφαλείας κατασκευάζονται για την υπερβολική ταχύτητα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του μηχανήματος ανθρώπου.

Φυγόκεντρος TBTC12

Εύρος ταχύτητας (rpm)Ρυθμιζόμενη 0-3500rpmΘόρυβος (dBA)≦50 dB(A)
Μέγιστη χωρητικότητα (ml)24 κάρτεςΔιαστάσεις (mm)430*320*250mm (12 κάρτες)
440*400*230mm (24 κάρτες)
Εύρος RCF (xg)0-1554xg ρυθμιζόμενοΚαθαρού βάρους13 κιλά (με 12 κάρτες)
22 KG (με 24 κάρτες)
τροφοδοτικόAC220V,50HZ,5A,60W
Όχι.ΕίδοςΧωρητικότηταΤαχύτητα περιστροφήςMax.RCFΧρόνοςNote

NO.1

Χωρίς όνομα-3

Ομάδα προγράμματος προ-φυγοκέντρησης12 κάρτες3500r / min1232xg1 λεπτόΗ ομάδα προγράμματος μπορεί να οριστεί για διαφορετικές κάρτες ομάδας αίματος.

NO.2

Χωρίς όνομα-3

Ομάδα προγράμματος δοκιμής12 κάρτες900r / min81xg2 λεπτά
1500r / min226xg3 λεπτά

NO.1

4

Ομάδα προγράμματος προ-φυγοκέντρησης24 κάρτες3500r / min1554xg1 λεπτό

NO.2

4

Ομάδα προγράμματος δοκιμής24 κάρτες800r / min81xg2 λεπτά
1335r / min226xg3 λεπτά
Χωρίς όνομα-3

1. Επαγγελματικός κατασκευαστής φυγόκεντρου, ανταγωνιστική τιμή.

2.ISO9001, ISO13485, CE, Πιστοποίηση SFDA, όλα τα μηχανήματα υποβάλλονται σε αυστηρή ποιοτική δοκιμή και καλή συσκευασία πριν από τη μεταφορά.

3.Μακροχρόνια τεχνική υποστήριξη και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε στάδιο των πωλήσεων, της παράδοσης και της λειτουργίας του προϊόντος. Η άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα σέρβις μας παρέχει ένα μοναδικό επίπεδο υποστήριξης για την αγορά σας για όλη τη διάρκεια ζωής της.

4. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών.

5. Με μια αποτελεσματική ομάδα μηχανικών που υποστηρίζονται από χρόνια εμπειρίας στους αντίστοιχους τομείς τους, η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει την κατασκευαστική μονάδα είναι στο έπακρο από κάθε άποψη.

ΕΡΕΥΝΑ

Καυτές κατηγορίες

0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο
ΑδειάστεΕρώτηση