Όλες οι κατηγορίες
Εργαστηριακή φυγόκεντρος

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Φυγοκεντρητές > Εργαστηριακή φυγόκεντρος

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επιτραπέζια μικροφυγόκεντρος Lab High Speed

εφαρμογές:Νοσοκομεία, Κτηνιατρικές κλινικές, Εργαστήρια Τροφίμων, Πανεπιστήμια και κολέγια, Φαρμακευτικά εργαστήρια, Εργαστήρια κυτταροκαλλιέργειας, Σταθμοί βρεφών
Μέγιστη ταχύτητα16500 σ.α.λ.
Max.RCF19480xg
Μέγιστη χωρητικότητα10*5 ml
Αντιστοιχισμένοι ρότορεςΡότορες σταθερής γωνίας + τριχοειδής ρότορας
DisplayΟθόνη LCD
Αριθμός μοντέλου:MI16 (παλιό μοντέλο: TG16W)
Πιστοποίηση:CE, ISO13485, ISO9001, SFDA
1 έτος εγγύηση για όλο το μηχάνημα, 3 χρόνια εγγύηση για τον συμπιεστή και 5 χρόνια εγγύηση για τον κινητήρα. Δωρεάν ανταλλακτικά και αποστολή εντός εγγύησης.
  • Περιγραφή
  • Τεχνικές προδιαγραφές
  • Ρότορες και εξαρτήματα
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Η μικροφυγόκεντρος TG16W είναι εξοπλισμένη με ρότορες σταθερής γωνίας κατάλληλους για σωλήνες μικροφυγοκέντρου 2 ml έως 5 ml. Βρίσκει εκτεταμένη χρησιμότητα σε εργαστήρια, χημικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία και σε οποιονδήποτε τομέα απαιτεί λειτουργικότητα υψηλής ταχύτητας για εργασίες μικρού χωρητικότητας. Επιπλέον, διαθέτει έναν ρότορα ειδικά σχεδιασμένο για τη φυγοκέντρηση τριχοειδών σωλήνων μικροαιματοκρίτη, που φιλοξενεί έως και 24 τριχοειδή αγγεία ανά διαδρομή.

Ως ευέλικτο εργαστηριακό όργανο, εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού και της επεξεργασίας μικρών όγκων δειγμάτων. Αυτή η φυγόκεντρος είναι βασικό στοιχείο στα εργαστήρια για μια πληθώρα εφαρμογών όπως ο βιολογικός διαχωρισμός δειγμάτων, η ανάλυση DNA, η κυτταρική καλλιέργεια και οι εργασίες βιοχημείας.

Υπηρεσίες

● Το μεταλλικό περίβλημα, το μεταλλικό καπάκι και ο θάλαμος φυγοκέντρησης από ανοξείδωτο χάλυβα είναι απορρυπαντικά και υγρά απολύμανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτόκλειστο και ανθεκτικά.

● Παράθυρο παρατηρήσεων στο καπάκι για βαθμονόμηση ταχύτητας και μέτρηση θορύβου.

● Έλεγχος μικροεπεξεργαστή με κίνηση κινητήρα AC μετατροπής συχνότητας

● LCD Εμφάνιση των παραμέτρων Ταχύτητα, Χρονοδιακόπτης, RCF, Rotors, Πρόγραμμα (Μνήμη), Πληροφορίες Επιτάχυνσης & Επιβράδυνσης και πληροφορίες κωδικού σφάλματος.

● Στεγανοποιητικός δακτύλιος διπλής στρώσης κατασκευασμένος για το καπάκι της φυγόκεντρου και το όργανο για να διατηρείται καλή στεγανοποίηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

001
MI16H Πάγκος

Φιλικό προς το χρήστη

● Απόσβεση 3 επιπέδων για αντικραδασμική προστασία. Προγραμματιζόμενο και αποθηκευτικό, αποθηκεύει έως και 30 προγράμματα και παρέχει άμεση πρόσβαση στον χρήστη με ένα πάτημα πλήκτρων αποθήκευσης. Η αποθηκευμένη παράμετρος: ο συνδυασμός παραμένει στη μνήμη ακόμα και μετά την απενεργοποίηση της φυγοκέντρησης.

● Παρέχει 10 ρυθμούς επιτάχυνσης και 10 ράμπα πέδησης, για την αποτελεσματική αποφυγή δευτερογενούς καθίζησης, με καλύτερο αποτέλεσμα φυγοκέντρησης.

● Αυτόματο κλείδωμα καπακιού και συγκράτηση κατά τη λειτουργία του ρότορα

● Εύκολα ανταλλάξιμοι ρότορες

● Αυτόματη αντιμετώπιση προβλημάτων με ένδειξη κωδικού σφάλματος και συναγερμού στην οθόνη.

● Τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας "Σίγαση". Επίπεδο θορύβου χαμηλότερο από 55 ντεσιμπέλ στην υψηλότερη ταχύτητα περιστροφής.

● Η ταχύτητα έως τις 16500 rpm εξαρτάται από τον τύπο του ρότορα

Ασφάλεια

● Παράγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας (π.χ. IEC 61010)

● Ασφάλεια Ηλεκτρική κλειδαριά καπακιού, η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει όταν λειτουργεί ο ρότορας και το μηχάνημα δεν θα λειτουργεί όταν το καπάκι είναι ανοιχτό και εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος.

● Απασφάλιση κλειδώματος καπακιού έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

● Μεντεσέ αερίου για προστασία από πτώση καπακιού.

● Τα προστατευτικά ασφαλείας κατασκευάζονται για την υπερβολική ταχύτητα, την υπερθέρμανση (κινητήρας, θάλαμος), ανισορροπία κ.λπ. για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του μηχανήματος ανθρώπου.

1685085672671463

Εύρος ταχύτητας (rpm)Ρυθμιζόμενη 0-16500rpmΕύρος χρόνου1-99 λεπτά 59 ρυθμιζόμενο
Μέγιστη χωρητικότητα (ml)10*5 mlΑκρίβεια ταχύτητας±10r/min
Εύρος RCF (xg)0-19480xg ρυθμιζόμενοΔιαστάσεις (mm)340 260 * * 220mm
Θόρυβος (dBA)≦55dB(A)Καθαρό βάρος (χωρίς ρότορα)15KGS
ACC/DEC1-10 τιμέςτροφοδοτικόAC220V,50HZ,10A,400W
Όχι.ΕίδοςΧωρητικότηταMax. ταχύτηταMax.RCFNote

NO.1

01

Γωνιακός ρότορας12×1.5/2.2 ml16500r / min19175xgΣωλήνας PP/PC
Προσαρμογέας12×0.5/0.2 mlΣωλήνας PP/PC

NO.2

02

Γωνιακός ρότορας10 × 5 ml16500r / min19480xgΣωλήνας PP/PC
Προσαρμογέας10 × 1.5 mlΣωλήνας PP/PC

NO.3

03

Τριχοειδής ρότοραςκομμάτια 2412000r / min13684xgΤριχοειδή σωλήνα
1698406097551643

1. Επαγγελματικός κατασκευαστής φυγόκεντρου, ανταγωνιστική τιμή.

2. Πιστοποίηση ISO9001, ISO13485, CE, SFDA, όλα τα μηχανήματα υποβάλλονται σε αυστηρή ποιοτική δοκιμή και καλή συσκευασία πριν από τη μεταφορά.

3. Μακροχρόνια τεχνική υποστήριξη και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε στάδιο των πωλήσεων, παράδοσης και λειτουργίας του προϊόντος. Η άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα σέρβις μας παρέχει ένα μοναδικό επίπεδο υποστήριξης για την αγορά σας για όλη τη διάρκεια ζωής της.

4. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών.

5. Με την υποστήριξη μιας αποτελεσματικής ομάδας μηχανικών που υποστηρίζονται από χρόνια εμπειρίας στους αντίστοιχους τομείς τους, η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει την κατασκευαστική μονάδα είναι ικανοποιητικό από όλες τις απόψεις.

ΕΡΕΥΝΑ
0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο
ΑδειάστεΕρώτηση